Bhutan

View listings

bhutan.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Bhutan

Fastigheter till salu i Bhutan

Bhutan är ett buddhistiskt rike i östra Himalaya och är känt för sina kloster, fästningar (eller dzong) och spektakulära vyer som sträcker sig från subtropiska slätter till branta berg och deras dalar. Himalaya-toppar som Jomolhari, 7326 m hög, är ett populärt resmål för vandrare. Klostret Paro Taktsang, även känt som Tiger's Tana, byggs överhängande sidan av ett berg på skogen i Parosdalen.

Bhutan gränsar mot norr med Tibet (Kina) och i söder med Indien.

Thimphu är huvudstaden och den mest befolkade staden Bhutan, huvudstaden i det distrikt som det ger sitt namn till. Det ligger i den centrala västra delen av landet. Staden är byggd i en nord-syd-riktning i den västra delen av dalen som bildas av Raidāk och är den tredje huvudstaden i världen i höjd.

Thimphu och några andra stora städer i Bhutan har upplevt brist på hus på hyra men också bristen på fastigheter till salu i Bhutan. Detta beror på ökad tillgänglighet av sysselsättning och hade sett människor från över 20 Dzongkhaks migrera till platser som Thimphu, Pheuntsholing, Gelephu etc.

För det första är det inte lätt att hitta hyra i Thimphu stad. Chansen är bättre i områden som Babesa (söder), Taba (norr) och andra gränsområden.

Om du är intresserad av fastigheter till salu i Bhutan kan det vara ett bra ögonblick att köpa en för att gästfrihetsindustrin i Bhutan blomstrar, särskilt i och runt huvudattraktioner, såsom Tiger's Nest, vackra Dzongs, vild utsikt över magnifika dalar och naturligtvis på grund av enkel tillgänglighet.

 

Om du vill köpa en fastighet till salu i Bhutan är Paro den bästa staden att bo i på grund av många skäl: tillgång till den internationella flygplatsen, många kvalitetshotell och restauranger i och runt staden, närhet till Thimphu, massiv utveckling för turism och relaterade industrier och entreprenörskap boom för småskalig / hushållning och egenföretagare.

Så om du vill flytta och köpa en fastighet till salu i Bhutan, är det nu rätt tid.

  •  
    Flyttar till Bhutan. Utflytt och bo i Bhutan.

      Fortsätter vi att analysera de mest suggestiva länderna i världen, där det är möjligt att omfördela i total lugn och lätthet, förtrollades vi bokstavligen av en unik verklighet i sitt slag. Buddhistiska kungariket beläget på östra Himalaya, känt över hela världen för att ha värd för spektaku ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 4913

Försäljning 3:a, Bhutan, Thimphu, Thimphu, center

905,546.40SEK
Försäljning
3:a

166 m²
Huset säljs fullt möblerat inklusive vitvaror, gardiner, vardagsrum och sovrumsmöbler. Fastigheten har en målad yta och byggnaden slutfördes i juni 20...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB